Chiang Mai Buying Agent - Tonya VM Fotballdrakter Valencia
email
info@buyingninja.com
telephoneCall Us in Chiang Mai:
+66-8188-53-122
Subscribe to this RSS feed
Tonya VM Fotballdrakter Valencia

Tonya VM Fotballdrakter Valencia

roma draktFørste omgang endte med en mestring av ballen til 57% for Barcelona. Det var syv angrepforsøk med tre på målet og to mål. Kubu motstandere to på mål og begge mislykkes i å produsere mål.
Andre omgang begynner med et angrep fra Neymar som hilser et forbløffende pass fra Luis Suarez på venstre side av angrepslinjen. Dessverre hans skudd bare bred på lengst innlegg.
FARLIG! Ett angrep Rayo 49 minutter skal kunne produsere mål. Claudio Bravos første Bayern Munchen drakt spark ble blokkert. Det andre kicket er ment å være en agn til Bebe, men ex Manchester United er stille. Et minutt etter det førte et Barcelona-angrep til mål for målvakt Juan Carlos.
SUAREEEZ! Send en ball eller et direkte spark inn i målet? Slip tynn på venstre målstolpe Vallecano i minutt 52. GOOOOL! 54 minutter. Suarez første skudd slo på høyre stolpe av Messi og GOOOL! Juan Carlos hadde forsøkt å smøte seg mot ballen, men klarte ikke å hindre at ballen kom på venstrekanten Real Madrid drakt av nettet.
NEYMAAAR! Brøt igjennom på venstresiden, men hans spark slo bare på nettsiden av motstandernes mål. Barcelonas trio av MSN-streikere er allerede for farlig i vanlig spill enn si kombinert med det faktum at det er bare 10 motstandere på banen i dag.
GOOOOL! Vertene treffer tilbake 57 minutter. Manucho ledet ballen lett foran målvakten Claudio Bravo fra Bebe s pass på langt innlegg.


EmelyYhse fotballdrakter WhitneyTh
HymanSant maglie calcio GabrielaM
Jaqueline fußballtrikots VeldaCusa
EvelyneQd billiga fotbollströjor ShennaCaz
RandolphS billige fotballdrakter JarrodPro
TajMorric fotballdrakter barn SummerSta