Chiang Mai Buying Agent - Arlen Fodboldtrøjer Katheri
email
info@buyingninja.com
telephoneCall Us in Chiang Mai:
+66-8188-53-122
Subscribe to this RSS feed
Arlen Fodboldtrøjer Katheri

Arlen Fodboldtrøjer Katheri

Fodboldtrøjer


Manolo Gabbiadini er hurtigt blevet en populær figur i Southampton.
Southampton fremad Manolo Gabbiadini siger, at han føler sig forvandlet efter at have forladt Napoli og har øjeblikkelig indflydelse i Premier League.
Gabbiadini klarte kun tre mål for Napoli i første halvdel af sæsonen og fandt sig på kanten af ​​første hold, da Maurizio Sarri erstattede Rafa Benitez som Serie A-klubben.
Han vidste, at tiden var kommet for at gøre en forandring, så havde han også sin nye klub.
Jeg har helt ændret min fodbold, Gabbiadini fortalte Italiens Sky Sport. Alt er fodboldtrøjer helt anderledes her: byen, de mennesker, jeg tror ikke, jeg vil starte sådan her.
Jeg er nødt til at takke alle mine holdkammerater og coachen, som har været ekstraordinære og har været der for mig. Forskellen her til Italien er, at det hele er nyd her, som de siger; Det er al underholdning både for os og for fansen, uanset om du vinder eller taber.
Alt hvad der betyder noget er, at du giver alt, fordi det er den eneste måde du kan gøre folk glad på.
Gabbiadini har scoret seks mål i fire optrædener for de hellige, heriblandt to i League Cup-nederlag til Manchester United. Det er et skrig fra fodboldtrøjer at spille den anden fiddle i Napoli.
Jeg kunne ikke fortsætte med at leve det liv, altid sidde på bænken, sagde Gabbiadini. Da spillene sluttede, gik jeg hjem meget trist, fordi jeg ikke følte involveret, det var en forfærdelig følelse.
Da jeg gik, fortalte jeg mig selv, at jeg stadig kunne spille godt. Hvis jeg havde ventet yderligere seks måneder, ville det have været meget hårdt.Antonetta billige fotballdrakter OlenCherr
IlseSmix fotballdrakter MargoMoos
MarioBlan Fodboldtrøjer NorrisLan
JohnfeOai maglie calcio DamionCol
LeonidaKn maglie del calcio AlisonRod
CallieFre Billige Fodboldtrøjer ClaireRas